Fakta om komodovaran

Måndagsdjur #4

Ofta när jag gör Måndagsdjur skämtar jag om att ett djur har elverktyg-typ som personlighet eller en mordbenägenhet, men för steroidgeckon är det faktiskt sant. Och när du mixar grym överkompensering med ett gift tillräckligt starkt för att ta en buffel ur drift, så har du en kungsödla som är byggd som en bil som kan snorta så mycket proteinpulver (som givetvis skrivs av som en kostnad på företaget) som han vill och inget kan stoppa honom. Ibland undrar jag hur mycket ett djur kan göra innan vi behöver bomba deras territorium, men av vad jag vet om komodovaranen kommer dom anpassa sig och sedan äta civilbefolkningen.

Som jag har sagt om kokoskrabban, dom får Napoleon-behandlingen och lever endast på isolerade öar, det kan jag dock inte säga gäller för nästa måndagsdjur…

Amaryllis
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS