Fakta om Naked mole-rat

Angry female naked mole rat. Wikipedia Credit: Buffenstein/Barshop Institute/UTHSCSA

Måndagsdjur #6
Naked mole-rat (Heterocephalus glaber)

Välkommen till säsong 2 av Måndagsdjur, där jag visar den totala disrespecten som Gud har för vad han har skapat. I den här delen av vad som aldrig borde lämnat konceptstadiet har vi Tjernobylfostret. Dessa fula losers är så patetiska att de praktiskt taget aldrig ser solen utan lever djupt under marken, där ingen behöver utsättas för synen av dessa testikel-liknande varelser. Eftersom de är så värdelösa har de tragiskt nog bestämt att bygga primitiva kolonier under marken där runt 80 fula ting lever och serverar en “drottning”.

För att undvika fysisk kontakt med varandra, så mycket som möjligt, kommer de gräva långa tunnelsystem, och mycket som en polsk restaurang kommer den gräva mycket av dessa med tänderna.

För att gud tycker att det skulle vara roligt, gjorde han den här Siamesiska cancer-katten till teoretiskt odödlig, och det enda djuret som inte är en insekt kapabel till u-socialitet. Som om det inte vore tillräckligt, så gjorde han så att djuret kan klara sig både utan syre, mat och vatten.

Sammanfattningsvis är det här varför vi inte kan flyga och inte är odödliga, för att gud spenderade för mycket tid på detta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Naked_mole-rat
https://sv.wikipedia.org/wiki/Kalr%C3%A5tta

Amaryllis
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS