Måndagsdjur enligt medeltiden

Medeltiden var mycket som mänsklighetens korkade fjortisperiod, när allt vi gjorde var att bränna kvinnor och spela cembalo med våra vänner.

En annan produkt av medeltiden var hur dumt fulla alla var hela tiden eftersom vattnet var så smutsigt att folk drack nästan exklusivt öl hela tiden och det märks i avbildningar av djur som de skapat.

Djuret du ser här under är faktiskt inte en deprimerad sjöhund och är istället vad någon inavlad rik jävel trodde en val såg ut som.

Mycket likt förra exemplet, det här är inte en fågel som är sytt in i en basketboll. Det här är någons bästa illustration av ett ostron.

Den här är helt oförsvarbar. Det här är inte en gris som någon sjuk jävel satte fast i katt-tunneln och körde upp en pinne i röven på den, utan den här ska tydligen vara en snigel, när alla har sett en snigel. Jag förstår inte hur aristokraten, med alla pengar i världen, kan anlita en konstnär så dålig att den får snigeln att se ut så här. Tydligen, han som gjorde den här renditionen, kommer från Nederländerna. Det förklarar väldigt mycket, när det kommer till hur liberala Nederländerna är till droger. Eller, som hans doktor mest troligt sa till honom; Han har tillräckligt mycket spöken i sitt blod för att lagligt klassas som kyrkogård och det enda sättet att bota det är 2kg kokain för frukost, lunch och middag.

Bilderna är hämtade från Medieval manuscripts blog

Amaryllis
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS