Hjälp till att bygga Sveriges mest unika Konsthall: Köp din egen tegelsten idag!

AI - generad bild

Köp en del av Konsthall Tornedalen, ett kulturcentrum byggt i Vitsaniemi, och få ditt namn ingraverat på ingången. Ditt bidrag kommer att stödja byggandet av ett unikt konstgalleri med konst från stora museer. Du kommer också få ditt namn inristat, samtidigt som du delta i ett innovativt projekt som stöds av olika stiftelser och givare.

Källakonsthalltornedalen.se
DIKKO finns på FacebookTwitter, LinkedInTikTok och Instagram

– Det här uppropet flög förbi mig på sociala media. Jag blev nyfiken och blev tvungen att kolla in vad det var. Det slutade med att jag numer har köpt in mig i Konsthall Tornedalen. Även DIKKO köpte en andel. Ett kul initiativ, säger Britt-Inger Hedström Lundqvist.

Här kan du köpa din egna del av Konsthall Tornedalen — skruv, regel eller en säck betong. Med köpet blir Konsthall Tornedalen verklighet. Ditt bidrag används i bygget och du får ditt namn inristat i entrén, så att alla ser att det här är din Konsthall också.

Byggd i Vitsaniemi enligt högsta standard kan du se fram emot utställningar med konstverk från de stora museerna, särskilt såna konstverk som skapats i norr men som samlats i söder. Var del i ett djärvt, framåtriktat och innovativt bygge som ger vår kultur en riktig plats. 

Det går också bra att swisha 123 532 99 17. Glöm inte att skriva ditt namn, så vi kan rista in det i entrén. 

Kampanjen är en möjlighet till delaktighet i ett unikt och betydelsefullt projekt. Resultatet går oavkortat till bygget av Konsthall Tornedalen som, för utom dig, stöds av och samarbetar med bland andra Arvsfonden, Postkodstiftelsen, Regionala Utvecklingsnämnden i Norrbotten, Övertorneå Kommun, Barbro Osher Pro Suecia Foundation, Längmanska Företagarfonden, Sparbanken Nord, Norrlandsfonden, Almi samt privata bidragsgivare.

Alla gåvor och hur de används redovisas i en fullständig rapport som vid byggnationens slutskede publiceras online. Frågor om kampanjen, som sker i samverkan med Swedish Lapland Visitors Board och Heart of Lapland, mailas till oss här

Mer om Konsthall Tornedalen finns här.

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Magasin DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS