Jävlar, vad vi älskar dig!

Ett öppet hjärta, för symboliken i att inte ha ett stängt hjärta och för att kärlek är det viktigaste. 50 plus när jag gjorde. Berättade inte för någon innan.

Britt-Inger, vår ansvarige utgivare låg under kniven i morse och lagom till uppvaket slöt folk upp för att hylla henne, väcka henne med skönsång och kärlek och vråla ut ett rungande ”Fuck cancer!” i etern.

Tänk med hjärtat när det är tufft!

Sonny Carlsson

När det är tufft behöver vi varandra, då prövas solidariteten och vi visar var vi står. Vi står kvar. Och vi vill ha roligt när vi gör det. Cancern ska inte få diktera hur vi känner, det gör vi när vi tänker med hjärtat och vi känner för att sjunga!

Om inte det här är kärlek så har jag nog inte fattat ett skit.

Linda Lundqvist

Hela dagen har det strömmat in hälsningar, hyllningar, sånger och skratt. Och det fortsätter att dyka upp, fler och mer! Vi har till och med vågat oss på att visa oss lite sentimentala och blöthjärtade trots att den som utsatts för hyllningarna hotat oss med stryk om vi skulle bli för gulliga. Tji fick hon, här ska det formligen svämma över av kärlek!

Älska dina närmaste när de lever. Se det positiva. Sen är det försent.

Happy Svensson

Vi älskar våra närmaste, vi ser det positiva. Precis så har det varit idag. Vi sluter upp, vi sjunger ut, vi hänger i. För jävlar, vad vi älskar dig!

Innehållet är inte tillgängligt.
Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
Fuck cancer!

#fuckcancer #solidaritet #viklarardettillsammans