Reportage| Vad jobbar du med? Jack Rosell

Privat bild

Jack Rosell (Wilhelmsson) är 29 år och beskriver sig som en glad kille som älskar att äta tacos och ha roligt! Han är mycket i skogen där han jagar eller bara promenerar när han inte arbetar med något hjärteprojekt vid datorn.


Vad arbetar du med? 

Jag arbetar inom flera LSS boenden i kommunen jag bor i.
Samt är webbansvarig för Dikko.nu


Hur länge har du arbetat med ditt nuvarande jobb?

Jag har arbetat ca 2 månader inom olika LSS boenden i kommunen, det är världens bästa arbete som man kan ha!
Jag får träffa underbara människor som bor där jag jobbar där alla ger sån kärlek för varandra man sällan skådar idag.
Jag får även en unik chans att umgås med de boenden och göra roliga saker som bowla eller bara promenera med trevligt sällskap i solen!


Hur kom det sig att det blev just det arbetet?

Genom att jag inte längre orkar med försäljningsarbete med dess hårda miljö och negativ stress som ingår i jobbet.
Var jag tvungen att hitta på någonting nytt att göra hemsidor ville jag inte arbeta med efter blivit ordentligt utbränd med att ha firma med att bygga hemsidor och jag fick ofta lov att arbeta dygnet runt för att hinna med förfrågningarna vi hade.
Därför ansökte jag till Kommunen där de annonserade ut sommar vik jobb inom äldreomsorgen, redan samma dag kontaktade de mig och ville att jag skulle börja inom LSS istället.

Att arbeta med hemsidor blev en naturlig utveckling i mitt liv, då jag arbetade innan som försäljningschef på en webbyrå där vi bland annat erbjöd hemsidor, när företaget lades ner kände jag mig inte färdig med arbetet, jag visste att många behöver hjälp med hemsidor och jag är en född ”Datornörd” så det blev ett självklart drag att starta mitt eget och fortsätta med det jag gjort innan, dock utan att ha några anställda som kan hjälpa mig med de alla olika delarna i företaget.


Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har nästan alltid arbetat med Business to Business försäljning utav olika dess slag. Jag har sålt allting ifrån annonser, webbsidor tryckt marknadsföring och konsult tjänster. Jag har även själv arbetat som marknadsföringskonsult för flera företag med inriktning mot online marknadsföring


Vad tänker du om framtiden?

Om min framtid hoppas jag på att en dag få återskapa min webbyrå Rosell Media och verkligen ta vara på de lärdomar som jag lärde mig förra gången.

Jag kommer nog att fortsätta att arbeta inom LSS då jag älskar varje minut utav mitt jobb där men då som en sidosyssla.Övrigt vill jag nog bara luta mig tillbaka och njuta utav resan!

Britt-Inger
britt-inger@dikko.nu