Devel och skrandal säger jag om en del jag läst

pixabay

Då jag haft det lite besvärligt efter andra vaccindosen, har liksom inte kunnat hängt med på nyheterna något vidare, så har jag ju fått uppdaterat mig en del i varje fall.

Devel och skrandal säger jag om en del jag läst. Som ni säkert anar så är det ju om Coronan och vaccinet jag reagerat över. Tänker på de garna konspirationsdemonstranterna som trängdes med sina plakat.

Hm, hm undrar vad de tänker när de får söka sjukhusvård och kippar efter luft. Kan inte för mitt liv förstå hur de tänker. Hur kan de tro att det är en gemensam konspiration, att Corona inte existerar och att vaccinet är en bluff för att hållas oss i schack? Hur kan de tro att makthavarna i Jordens länder sitter och gnuggar händerna i förtjusning över att det i deras länder händer: Ekonomisk krasch- Företag ruineras- Arbetslösheten ökar i massor-Samhällsservicen går på knäna- Sjukvården går på knäna och kostar mer miljarder-sammantaget mindre skatter till staten att finansiera de ökade trycket av hjälp i forma av stödbidrag i olika former etc., etc. och slutligen miljarder av statskassan till detta vaccin.

Tror de verkligen att de styrande vill detta, tror de att de som dött bara är en inbillning, och att deras anhöriga lider av en psykisk åkomma som schizofreni och att de behöver vård för sin inbillning att mist sina nära och kära.

Devel och skrandal – jag skakar på huvudet. På grund av min sjukdom Kol-Lungefysem är jag djupt tacksam att jag fått detta vaccin trots biverkningarna. Jag hade förmodligen dött om jag blivit smittad, och då hade det ju varit mer än tragiskt om dessa konspiratörer tagit makten och skickat mina anhöriga till vård för schizofreni, då de bara hade inbillat sig att jag hade dött.

Lillemor Holmlund
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS