EVENT: Satsa! inspirationsträff den 20 maj 2022

Den 20 maj klockan 16:00-18:00 på Biograf Panora i Malmö arrangerar BoostHbg och Tehara Media en ”Satsa!”-inspirationsträff med regissörerna Alexander Abdallah (känd från Netflix ”Snabba Cash”) och Mustafa Al-Mashhadani (aktuell i säsong 2 av ”Tunna Blå Linjen”) som visar sin kortfilm ”Vi var barn då” och regissören Alecio Araci (”Glödhet”, ”Mami”) visar klipp från sin kommande kortfilm ”Tjena Tjavo”.

Efter filmvisningen svarar regissörerna på publikens och moderator Alma Dzafic Ferhatovics frågor och berättar om sin egen väg in i filmbranschen. Därefter följer ett samtal med alla tre om vad som krävs för att inspirera till att det görs mer film för barn och unga med minoritetsperspektivet i fokus.

Denna visning och regissörssamtal är en del av BoostHbg och Tehara Medias ”Satsa!”-projekt som finansieras med stöd av Svenska Filminstitutet.

Anmälan:

Om du vill delta, fyll i formuläret med intresseanmälan: https://forms.office.com/r/idbT4fRm1j

Vi mailar bekräftelse och inbjudan till de första 100 som anmäler sig. Vid insläpp till salongen kommer vi kontrollera att alla står på deltagarlistan.

BoostHbg är ett regionalt resurscentrum som stöttar innovation inom de audiovisuella produktionsbranscherna. Vi stöttar skånska kreatörer som vill utforska och optimera sina filmprojekt.

Tehara Media är en film -och medieorganisation som verkar för att stärka nationella minoriteters delaktighet och inflytande i film och media.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS