Konferens: Våld, förtryck och heder – tidiga insatser för en trygg fritid 

pixabay

Välkommen till en inspirationskonferens för dig som möter unga på deras fritid.
Hur kan vi som möter unga på deras fritid jobba främjande och förebyggande på ett sätt som fungerar? Svaret på den frågan söker vi tillsammans den 11 december. Under dagen fördjupar vi våra kunskaper om våldsförebyggande arbete. Vi lär oss mer om hedersrelaterat våld, förtryck och utanförskap bland unga, samt om kostnader som samhället kan undvika genom tidiga insatser.

Källa: mucf.se

Datum/tid
2023-12-11 10.00 – 16.30

Vi tar också upp konkreta metoder och verktyg som förebygger utanförskap och ger förutsättningar för en trygg fritid för samhällets unga. Kom, lär dig mer, nätverka och inspireras av andra. 

Deltagandet är kostnadsfritt. Skriv in datumet i din kalender och anmäl dig redan nu!

För vem:
Konferensen vänder sig i första hand till dig som fattar beslut om, och i, ungas fritidsverksamhet. Övriga intresserade är också varmt välkomna!

Anmälan:
Anmäl dig här. Uppgifterna hanteras av vår samarbetspartner Hej Främling. Om du anmäler intresse, får du en påminnelse när programmet är klart och anmälan öppnar. Sista dag för anmälan är 29 november – först till kvarn gäller.

Program:
Kommer inom kort på MUCFs hemsida

Arrangör:
MUCF i samarbete med Hej främling

Plats
Scandic Continental, Stockholm

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Magasin DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS