Magasin DIKKO går på jul- och nyårsledighet. Vi syns den 9 januari igen

I år har redaktionen bestämt sig för att vara lediga fram till den 9 januari. Så vi återkommer efter alla jul- och nyårshelger med förnyad energi.

Under året som har gått har det hänt mycket i vår värld. Den 24 februari invaderade Ryssland sitt grannland Ukraina och vi har för första gången på länge ett krig i vår trädgård. Sverige har sökt medlemskap i Nato, något som varit en otänkbarhet innan Rysslands invasion av Ukraina. Sverige har också fått ett maktskiftet som gör att vi ser det som viktigt att värnar ett öppet, tolerant och demokratiskt samhälle samt prioritera mediestrategier.

För även om vårt magasin är religiöst och partipolitiskt obundet har vi hela tiden haft ett syfte som inneburit att vi ska skriva om mänskliga rättigheter, rasism, orättvisor, barn, människor i utanförskap och sånt som har med minoriteten romer och nationella minoriteter att göra. Vi har i vår värdegrund det som kräver att vi höjer våra röster för att synliggöra det som är syftet med tidningen.

God jul, ett gott nytt år och väl mött under 2024 när vi tar nya tag för upplysa och belysa i vårt magasin.

Ni får gärna fortsätta att skicka in och tipsa oss (redaktionen@dikko.nu) för när vi kommer tillbaka efter den 9 januari så kommer vi behöva alla era tips och inskickade artiklar. Men fram tills vi kommer tillbaka får ni ha det så bra. Njut och var rädda om varandra så syns vi på andra sidan nyår med nya krafter.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS