Skriv om dina erfarenheter av rasism – digital skrivworkshop

LÖRDAG 23 APRIL 2022 KL. 15:00–18:00

En feministisk skrivworkshop för transpersoner och kvinnor som leds av författarna Yolanda Bohm Ramirez och Felicia Mulinari.

Maila felicia.mulinari@gmail.com och anmäl dig så får du en zoomlänk.
Gratis, och du behöver inte ha skrivit tidigare.

Tema: Skriv om dina erfarenheter av rasism. Vi kommer att utforska relationen mellan rasism och språk, språk och motstånd. Felicia och Yolanda kommer att prata om deras eget skrivande och texter som varit viktiga för dom. Vi testar på att skriva dikter, berättelser och tankar på ett fritt och kreativt sätt. Du får skriva egna texter och testa att skriva kollektivt. Inte minst får du möjlighet att utforska skrivande och rasism tillsammans med andra.

Välkommen!
Lördagen den 23 april kl 15-18
OBS FÖRANMÄLAN maila och säg att du vill vara med till felicia.mulinari@gmail.comFörst till kvarn! Du får sen en zoomlänk till din mail när workshopen närmar sig och deltar på distans via en dator/ surfplatta.

Vill du veta mer om Your Silence Will Not Protect Yous feministiska och antirasistiska skrivarkruser?

Info här: https://kvinnofolkhogskolan.se/…/your-silence-will-not…/Yolanda Bohm Ramirez är Spoken word-artist och transaktivist och har gett ut diktsamlingen Ikon.
Felicia Mulinari är poet och dramatiker och jobbar på skrivarkursen Your Silence will not protect you. 

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS