DIKKO finns numer även på TikTok

Magasin DIKKO finns med på flera sociala medier. Det senaste tillskottet är TikTok som framförallt kommer användas när DIKKO befinner sig på olika event eller när personalen gör något som vi tror kan intressera våra läsare.

Redaktionen
DIKKO finns på FacebookTwitter, LinkedInTikTok och Instagram

Vi är ganska nya på TikTok så följ och sprid gärna det vi delar. Tanken med TikTok är att vi ska filma när vi gör något annorlunda och ibland sånt som vi inte rapporterar om i tidningen. Vi kommer till exempel filma när vi är på Littfest i mars. Ett annat tillfälle som det kommer film från är vår personalträff i Skogsnäs den 24 – 26 juni och på Resandefolkets dag då det kommer bli folkfest i Skellefteå och vid massor av andra tillfällen. Vi kommer också filma när personalen gör olika saker som till exempel från skoterfärder, skrotinsamlingar, och föreläsningar. Sen har vi vår egen DIKKO-häst tinkern Bri som kommer finnas med, Bri som även har en egen Instagram bri_auroraangenscasper. Icke att förglömma så kommer det finnas filmer när våra egna sångfåglar tar ton och förgyller våra liv.

Missa inte att följa oss på TikTok och kanske uppleva DIKKO på ett lite annorlunda sätt.

DIKKO har också en youtubekanal är bland annat ett samarbete med föreningen RUNG och Dunder och snus. Youtubekanalen består av musik, föreläsningar och annat intressant. Dunder och snus är ett musik och- textkollektiv som skriver nya och gör om gamla låtar på resanderomani.

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Magasin DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS