En helg med gemenskap och teambuilding för DIKKOS personal

För första gången sedan starten 2018 har DIKKO haft personaldagar. Vi träffades i Skogsnäs Gröna huset måndagen den 24 juni (några tjuvstartade och anlände redan den 23). Den sista som anlände var Stellan som efter en del tågstrul och förseningar anlände vid 22-snåret den 24 juni.

Källa: magasin DIKKO och förlag DIKKO
DIKKO finns på FacebookTwitter, LinkedInTikTok och Instagram

Under tisdagen blev det varmt, och vi gick upp redo för att fånga dagen och kanske en och annan såpbubbla. Alla hade sovit gott i de olika temarummen; Bonderummet, Japanska rummet, Munkrummet och så vidare. Efter frukost och mängder av kaffe blev det konferens och vi pratade om tidningen, förlaget, framtiden och en massa annat.

Eftersom det var en varm dag blev behovet av ett svalkande bad för stort så vi bröt för bad och mat innan vi återsamlades och avslutade dagen.

Men det handlade inte bara om bad, mat och prat för i Bonderummet, på hotell Gröna huset i Skogsnäs, bestämde sig våra två flitigaste korrekturläsare för att de ska gifta sig. Det är ännu ett sätt som Skogsnäs nu finns i vårt stora spretiga DIKKO-hjärta, som Linda sa efteråt.

Vi blev totalt 10 stycken som tillbringade den 24 juni till 26 juni tillsammans och hade fantastiskt roligt. Samtal, mat, bad, såpbubblor, barnskratt, sommar, sång och musik, vad kan gå fel? Framförallt fick vi träffas på ett helt magiskt ställe.

Förutom de barn vi hade med oss så anslöt andra. Ryktet om att vi hade god mat, delade ut snygga ryggsäckar och hade släpat med oss en såpbubbelmaskin måste spridits över den lilla byn. Vi startade en kulturrevolution! deklamerade Stellan nöjt efteråt.

Vi är unisont överens om att vi nu har fyllt på våra energinivåer och tankat både glädje och solsken, dessutom så avslutade vi med att enas om att det här måste vi göra om!

DIKKO beslutade också om att ha kvar sitt motto:
Hur svårt kan det va!
och
Det vill gärna bli bra när vi gör nåt.

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Magasin DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS