”Järvaveckan Live” ett öppet inkluderande samtalför för demokrati och mänskliga rättigheter

Einar Mattsson har länge stöttat Global Village på olika sätt. I år är vi partner till Järvaveckan Live, ett digitalt event som kan nå ännu fler i hela Sverige. Med ett späckat program från studion i Rinkeby livesänds 100 timmars samtal, debatter och reportage — allt under konceptet ”Järva Live”. Sändningarna kan du se dygnet runt från den 2–6 juni. Programledare för sändningarna kommer Kakan Hermansson, Segal Mohamed, Martin Mutumba och Claes de Faire vara.

Precis som tidigare år är ambitionen att vara en arena för demokrati, mänskliga rättigheter och ett öppet inkluderande samtal där fler röster får höras och mötas.

Att skapa arenor för samtal som detta event är, det är viktigare än någonsin. Som fastighetsägare i Järva gör vi vad vi kan för att göra våra bostäder attraktivare och tryggare. Vårt bestånd i Hjulsta och våra hus i Tensta är ett bevis på det, säger Stefan Ränk, koncernchef Einar Mattsson. 

Einar Mattsson är ett av Järvaveckan Lives partnerföretag och uppmuntrar alla att följa programmet. Vi kommer att delta med en monter i den digitala arbetsmarknadsmässan Bazaren och i följande programpunkter:

  • 2 juni kl.19.15-19.55 Debatten ”Var ska jag bo?”
    Från Einar Mattsson deltar Martin Fors som pratar om hur Einar Mattsson arbetar för att fler ska få en bostad.
  • 5 juni kl. 09.40-09.55 Den flygande reportern intervjuar
    Förvaltare Ylva Forslund och fastighetstekniker Pontus Leoo guidar runt i vårt fina Hjulsta.
  • 6 juni kl. 12.10-13.00 Ahmeds hållbara lunch om ”Den hållbara bostaden och bostadsområdet”.
    Koncernchef Stefan Ränk berättar om hur bolaget bidrar till hållbara bostäder och områden.

Hela sändningen finns att följa på Järvaveckans Youtubekanal (YouTube.com/jarvaveckanlive) eller från Järvaveckans hemsida: www.jarvaveckan.se

Om du vill veta mer om Järvaveckan kan du följa den på Instagram och Facebook (@Jarvaveckan), eller prenumerera på deras nyhetsbrev: www.jarvaveckan.se/nyhetsbrev.

Om Järvaveckan Live
Sveriges främsta demokrativecka blir i år större än någonsin när Järvaveckan blir Järvaveckan Live. Mellan den 2-6 juni kommer Järvaveckan sända live dygnet runt i 100 timmar från en studio i Rinkeby. Ambitionen är att ge fler perspektiv från Sverige, nå ut till hela landet med programpunkter från olika orter, vara en oberoende och objektiv röst för vår demokrati och möjliggöra möten mellan människor, avslutas pressmeddelandet.

Läs fler reportage #UtanBostad
Läs fler reportage om DEMOKRATI

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS