Lillemors julresa börjar den 1 december. Håll i hatten och häng med på hennes resa

Lillemor Holmlund har gjort en adventskalender som kommer publiceras i DIKKO från 1 december och fram till julafton. Lillemors julresa

Författare: Lillemor Holmlund
DIKKO finns på FacebookTwitter, LinkedIn och Instagram

Lillemor har av misstag fått alldeles för många stearinljus, så hon bestämmer sig för att ge sig ut på en resan för att beckna dem. Fram till julafton får ni följa med på hennes resa där hon träffar kända och okända folk. Det blir en färd fylld av äventyr.

Vill du veta mer och hur det går och vilka hon träffar på sin resa? Missa inte att följa med på Lillemors resa i så fall. Hon har avslöjat att hon har med sig två små följeslagare och som det verkar en som är lite större också. De är osynliga för de hon träffar och hon får inte säga deras riktiga namn.

Undrar just om de ställer till det för Lillemor? Undrar vilka de är? Häng med i Lillemors krokiga och brokiga berättelse om en resa där hon dricker kaffe, träffar folk, är med om äventyr och andra tokiga saker. Vojne, vojne som Lillemor säger mellan varven.

06.00 den 1 december kan du börja läsa om Lillemors julresa

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Magasin DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS