Regnbågsdagen- Föreläsning: FEMINIQA

Britt-Inger Hedström Lundqvist berättar om arbetet med den kommande antologin ”FEMINIQA – Berättelser om motstånd”. Antologin FEMINIQA är en samling av kända- och okända debattörer, konstnärer, forskare, föreläsare och aktörer som skriver utifrån sina egna upplevelser, historier och ett eget engagemang. Britt-Inger Hedström Lundqvist är författare och etnolog. Hon är idag ansvarig utgivare för magasin DIKKO och är med i redaktionen för förlag DIKKO som vill förmedla ett resande och romskt perspektiv i nyhetsvärlden och sprida kunskap om nationella minoriteter. 

Vill du bara med och lyssna finns det en länk HÄR Det är bara att hänga med och lyssna!

DIKKO kommer också gå med i Pridetåget i Stockholm 5 augusti. Tillhör DU en nationell minoritet kom dit vet ja! Stockholm Pride, 5 augusti tema Mångfald. Kom och gå med i den nationella minoritetsgruppen. Men först kan du var med via länk och lyssna på när Britt-Inger pratar om FEMINIQA via länken HÄR.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS