Rosalie Hevius ställer ut sin utställning ”En himmelsk röra”

Rosalie Hevius ställer ut hos Artportable med sin utställning ”En himmelsk röra”. Rosalie har tidigare synts i DIKKO där hon har skapat illustrationer till våra artiklar. Hon beskriver sig själv som en kreativ inspiratör.

Det kommer att vara en färgsprakande spännande blandning av alster med allt ifrån liten illustration till större verk.
Titta förbi och mingla på Åsgatan 176 i Stockholm den 14-18 juni.

Jag kommer att vara på plats måndag, onsdag och torsdag, säger Rosalie. Hoppas vi ses bland glitter, färg, form och skratt.

Rosalie beskriver sig själv som en målerisk galenpanna som bor som är verksam på Gotland och har ett stort sinne för färg form struktur. Hon har gått på konstskolan Gotland med inriktning bild form grafisk formgivning, är utbildad i Vedic art och alla principer.

Rosalie jobbar med kontraster och väver in människor magi ögonblick och möten i sin konst. Hon tycker om att jobba med alla sinnen och uttrycker sig gärna starkt och abstrakt, har en önskan att väcka din inre gudomliga skaparkraft med sin konst!

I mitt skapande inspireras jag av mitt egna unika liv som på många sätt varit annorlunda. Som en frigörande metod att överleva trauma och komplex PTSD så har konsten burit mig hela livet. Jag har även skrivit med medförfattare Ronnie G Lundin en bok som heter Blinka lilla stjärna som handlar om vanmakt, vanvård och vilja.

I skapandeprocessen inspireras jag väldigt mycket av naturen och dess innehåll och jag målar gärna och mycket med årstidens material från naturen såsom växter, blommor, blad, mossa mm. Tycker om att jobba enligt årstidsväxlingarna och följa moder jords rytm, säger Roslalie.

Välkommen ombord på en färgstark himmelsk röra!

Artportable is creating world class art experiences globally.
We believe more people should be able to spend more time on being creative, and more people should be able to experience the creativity of artists and craftsmen.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS