Samuel Gonzalez Westling står som förstanamn på riksdagslistan för Vänsterpartiet Gävleborg

Samuel Gonzalez Westling står som förstanamn på riksdagslistan för Vänsterpartiet Gävleborg och är lokalt aktiv i Hofors kommun som kommunstyrelsens andre vice ordförande.

Pressbild

Han kommer ta sig vidare med Vänsterpartiets motto ”Tillsammans kan vi förändra”. Vänsterpartiet vill skapa en gemensam välfärd, en välfärd som idag måste återuppbyggas. Det är också viktigt med en jämlik hälsa och vård. Förutom det vill Vänsterpartiet höja lönerna, sänka arbetstiden och ge personalen större möjligheter att utvecklas på jobbet. En av Samuels personliga hjärtefrågor är så klart de Romska frågorna som han har en naturlig koppling till via sin syster.

På det lokala planet i Hofors arbetar han och Vänsterpartiet för att se till att elevhälsan återställs och förbättras samt att utöka personalen inom äldreomsorgen.

Framförallt skolan är en viktig fråga som Samuel vurmar för och menar att:

”Alltför många elever och lärare har betalat ett högt pris för införandet av aktiebolag inom skolan. Det är på tiden att under nästa mandatperiod ta tillbaka kontrollen över skolan och säkra alla elever den bästa möjliga utbildningen”.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS