Stygglingar som skor sig på krigets flyktingar

Illustration Lillemor Holmlund

Detta är en insändare. Det betyder att en läsare har skickat in texten för publicering. Innehållet är insändarskribentens egen uppfattning.

Att världen är ond nu har väl inte undgått någon med kriget i Ukraina där oskyldiga dör på grund av galenskap och maktbegär. Det som får mig att bli så in i helvete förbannad är dessa satans onda stygglingar som ska sko sig på krigets flyktingoffer.

Dessa satans styggliga, luffarhallickar, som blandar sig med andra hjälpande händer i flyktinglägren nere i Europa nu. Lurar unga jäntor och kvinnor som i skräck och fasa flytt från kriget, och har fått lämna en fader, make och kanske en 16-årig son kvar för att strida .

Dessa avskyvärda drägg ger löften om en hjälpande hand och tar de unga jäntorna och kvinnornas pass och så hamnar dessa stackare som sexslavar på någon bordell. De flyr från ett helvete och hamnar i ett annat. Hur kan man vara så satans ond.

Trafficking har ju förkommit länge och allt sånt är lika hemskt krig eller ej. Men ilskan växer lavinartad inom mig nu.

Att luffarsvin skor sig på krigets offer

Det finns ju lagar att följa även i krig, och dessa satans luffare borde ställas inför krigsrätt och dömas till de hårdaste straff som finns i krig – ” Arkebusering” . Eller varför inte skicka dem till Ukraina som skyddsvästar för de som strider mot Putins soldater.

Lillemor Holmlund
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS