Sveriges migrationspolitik leder till klassklyftor, utanförskap och motsättningar

BIld av Rafael Juárez från Pixabay

Ännu en dag med allt större oro, konflikter och motsättningar. Vilket tvingar människor på flykt, och vissa av dem försöker skapa ett nytt liv här i Sverige. 🕊️

Sverige har infört så hårda bestämmelser kring uppehållstillstånd så att flyktingar behöver vara strategiska för att få stanna. 

En man är kanske just nu så strategisk att han bidrar till internationella spänningar, diplomatiska kriser, brutna handelsförbindelser och försvårar att Sverige går med i Nato.

Jag läser i DN:

Den man som brände Koranen utanför Moskén på Södermalm i juni kom till Sverige från Irak 2021. Han har, precis som de flesta flyktingar idag, ett tidsbestämt uppehållstillstånd. I går var han på nytt inblandad i en planerad Koranbränning.

Kan det vara så att den här mannen hoppas att genom att han bränner Koranen så ökar hans chanser att få stanna i Sverige? Att han försöker se till att Sverige inte kommer kunna utvisa honom tillbaka till Irak efter det här? Det är stor risk att han blir fängslad och dödad i Irak om vi utvisar honom.

Fattar ni hur många poäng invandrarfientliga grupper kommer att kunna plocka av det här?? Mannen är dessutom under utredning för att bli av med uppehållstillståndet på grund av att han blivit dömd för ett brott. Vilken fantastisk möjlighet till hatretorik för Sverigedemokraterna och Fria Tider!

Vi måste vara en motvikt. Och fortsätta påpeka att Sveriges nuvarande migrationspolitik leder till klassklyftor, utanförskap och allt större motsättningar i vårt land.

Det blåser hårda vindar.

Ta hand om er.
J-L

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS