DIKKO drar på turné till Jönköping, Borås och Tjörn häng med dem på Instagram

I morgon den 12 maj startar Britt-Inger och Linda sin resa genom landet. Resan kommer ske i den lilla fullpackade blåa bilen aka Blåbäret aka Smurfen. Leta gärna upp dikko.magasin på Instagram och följ den galna resan genom Sverige. De är laddade med telefoner, datorer, sovsäckar, massor av böcker, mat, utställning, filtar, reklam och en hel massa annat som de behöver för att klara sig under resan.

DIKKOs böcker kan du läsa om på förlag DIKKO.

Vecka 20 kommer vi prata böcker och ha föreläsningar i Jönköping, Borås och på Tjörn. Det finns fortfarande möjlighet att boka in er i Jönköping hör av er via mejl till marie-louise.weise@skadebanansmaland.se

Det här kommer bli riktigt roligt, vår första roadtrip efter pandemin. Innan pandemin åkte vi på roadtrips varje år, så det är verkligen dags nu. Två av våra resor har vi twittrat oss genom Sverige, men den gången kommer vi använda oss av magasin DIKKOs Instagram istället. Det brukar alltid hända nåt oförutsägbart när vi är på våra resor, menar Linda och Britt-Inger.

Den 12 maj, efter ett möte på Skellefteå kommun är det dags att starta. Britt-Inger kör från Skellefteå till Hällnäs där hon hämtar upp Linda och sen ställer de kosan mot Jönköping, Borås och Tjörn med fikastopp, toapauser, missöden, intag av mat och besök av vänner på vägen.

Häng med vet ja! Det kan bli hur roligt, galet eller tråkigt som helst att följa oss. Leta upp dikko.magasin på Instagram.

Britt-Inger och Linda har bestämt sig för att återupplivar sin gamla resehashtag #crazyasfuckgenomsverige, som de använde när de gjorde en roadtrip till Norge, men som skapades på en helt galen resa de gjorde 2018. Fast de hoppas nog på att den här resan inte blir fullt så galen, även om den så här efteråt var fantastiskt rolig, men man vet aldrig vad ödet har i beredskap.

Tjoho nu är det dags för DIKKOs ”road trip”. Häng på och väl mött när vi ses.

#crazyasfuckgenomsverige på DIKKOs Instagram

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS