Nu lanseras nya isof.se!

Den 7 juni lanserade Institutet för språk och folkminnen (Isof) sin nya webbplats isof.se. Den nya webben har nya färger och former, fungerar på ett nytt sätt och är proppfull med nytt och spännande innehåll om språk och kultur i Sverige.

Vi har en bred verksamhet med många olika expertområden. Vissa som besöker vår webb är enbart intresserade av att hitta information inom ett specifikt område medan många vill ta del av all vår information om språk och kultur i Sverige. Därför har vi byggt en webb som gör att du alltid kan se all vår samlade verksamhet, men som också gör det enkelt för dig att snabbt filtrera informationen efter ett av våra expertområden.

Vår nya webb är informativ, spännande, oväntad och fullmatad. Den är också resultatet av en gemensam kraftansträngning på myndigheten, där i stort sett alla har varit med och bidragit med innehåll, idéer och synpunkter. Webbplatsen är nu mer tillgänglig, modern och aktuell och speglar vår verksamhet på ett bättre sätt än tidigare. Det är något jag är väldigt stolt över, säger Isofs generaldirektör Martin Sundin.

Den nya webben har ett pressrum där du som är journalist snabbt kan hitta våra presskontakter, pressbilder och pressmeddelanden: www.isof.se/press. Från den sidan hittar du också till vår mediabank där du kan ladda ner vår logotyp, pressfoton på medarbetare samt beskrivande texter om oss.

Välkommen att besöka vår nya webbplats www.isof.se!

Språk och kultur

Institutet för språk och folkminnen (Isof) är en statlig myndighet. Vi samlar in, bygger upp och sprider kunskap om språk och kultur i vårt flerspråkiga Sverige. Läs mer om oss på vår webb www.isof.se!

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS