Resande/romer träffas i London för Pride

Foto av Joseph Mitchell wwww.josephmitchell.org

Traveler Pride är värd för sitt första personliga evenemang sedan pandemin bröt ut. Evenemanget som hålls i södra London den 26 juni kommer under Pride-månaden och Gypsy Roma Traveler History-månaden.

Resande/romer skriver historia vid London Pride

Vi är verkligen stolta över allt vi har gjort sedan vi lanserades 2019, men med den här nya officiella statusen kommer vi att kunna göra mycket mer, säger Tyler Hatwell, gruppens grundare. 

Idag är en fantastisk chans att fira och hjälpa till att bygga de kontakter vi startade vid Pride 2019 . Vi firar var vi har varit och får idéer om vad vi ska göra nästa gång.

Evenemanget kommer efter ett stort år för Traveler Pride där de som svar på pandemin lanserade gratis terapi för LGBT + resande och en solidaritetsfond samt utvecklade en telefonlinje. De finns också online- för LGBT + resande så att man kan ansluta och stödja varandra. 

Det har varit ett fantastiskt år och vi vill fira såväl som att höra från människor vad de vill ha från oss. Vi har startat en telefonlinje på ett större och bättre sätt och diskuterar andra planer som ska möjliggöra för människor att engagera sig mer, fortsatte Tyler.

Mötet kommer att äga rum i södra London, mellan New Cross och Peckham och Traveler Pride har lite medel för att hjälpa människor att göra resan. Kontakta Traveler Pride för att få mer information och för att få adressen.

För att komma i kontakt med Traveler LGBT Pride och ta reda på mer e-post  travellerlgbtpride@gmail.com  eller gå till  www.lgbttravellerpride.com

Källa: TT News / Traveler Pride pressmeddelande
Här kan du läsa artikeln på engelska

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS