Sonny Carlsson randrar

DIKKO kollage

Sonny Carlsson är musiker och kulturreporter på DIKKO. Han har jobbat som skrothandlare i hela sitt liv. I september upptäcktes att han har en långt gången cancer, och i början på mars började han avtjäna ett straff för olovlig körning. Han väljer att fortsätta skriva för DIKKO från insidan.

Det honkar butt bengalot på Ersboda-kern, men bengast överlag, var buroarna som fastnade kei i mengrepat. Tjoroar.

Text: Sonny Carlsson. Fånge 23-32, anstalten Umeå

De verkar vara jek narta lite vid sidan av horta buromanuch, de honkar mer blähä blaha kei typ. Trångsynta, blåklädda, fulkandrande bengar som smyger runt här i korridorerna och sprider sin okunskap och kandrar ful, i någon slags obestämd form.

Har dikkat pre dem idag och förster att de honkar mer rabbick än vanligt. Dejorna deras måste råva.

Jag börjar denkra att bengalo-hisporna är tömda på manuch, och istället för att ha dem rännande på foron, så får de ja kei.

De bytte avdelning på mig igen.Det kom nertravande 7 ytterst osympatiska individer. Samtiga i full mundering. Pepparspray, batonger och samt handklovar.

De såg helt bedrövade ut när de insåg att jag inte gjorde nåt motstånd.eller skrek på dem. All denna nya kunskap de lärt sig på kursen där de fått bältena med tillbehören, och så gör jag ingenting för att föranleda en misshandel. Vilken jävla typ jag är.

Så de fick lomma tillbaka till centralvakten och invänta någon annan stackare som de kunde misshandla. När de gör så är det inte utan att jag hoppas att deras organ vänder sig ut- och in och att du muttrar sig själva pre mojen.

Nu har fånge 23-32 randrat klart för denna gång.

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS