Ta plats! Workshop: Skriv din egen låt med Shirin Kaj och Love Antell

Nu kör vi igång en ny satsning på ungas skapande här i Lagerhuset. Först ut är en workshop med Shirin Kaj och Love Antell.

Ta plats! Workshop: Skriv din egen låt med Shirin Kaj och Love Antell

Vi kommer att presentera olika metoder för låtskrivande och utgå ifrån hur uppbyggnaden av en låt kan se ut. Målet är att hinna skriva klart en ny låt under kvällen. Fortsättning 27 september med ny låtskrivarworkshop.

————————————

För dig mellan 13 och 25 år. Frilagret bjuder på fika. Mer info i eventet.

————————————

OM LOVE ANTELL

Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska artister. Love är från Stockholm, har finlandssvenska rötter och bor i Göteborg.

OM SHIRIN KAJ

Shirin Kaj är ung hiphopartist som medverkat i föreställningarna En oförglömlig historia 2018, om romsk historia och Carmen med förhinder 2022.

OM PROJEKTET

Ta plats! är en ny workshopserie. Varje tisdag kan du prova på nya teman och metoder för kreativt skapande. Gemensamt för alla workshops är att vi hämtar inspiration från de nationella minoriteternas kulturer och på olika sätt utforskar olika sätt man kan ta plats.

Projektet arrangeras av Frilagret, Göteborgs bibliotek och kulturhus och Nätverkstan Kulturtidskrifter. Höstens workshops arrangeras i samverkan med Magasin DIKKO, Föreningen Skepsis med flera.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS