Vill du jobba på Isof språkcentrum?

Under våren 2022 söker vi många nya medarbetare som vill vara med och främja språken och utveckla verksamheten vid våra nationella språkcentrum för finska, jiddisch, meänkieli och romska. Är du intresserad?

De nationella språkcentrumen kommer att tillhöra en ny avdelning på Isof med inriktning mot nationella minoriteters språk och kultur. Därför söker vi även medarbetare till den avdelningen samt tidsbegränsade anställningar under etableringsfasen.

På vår webbsida Jobba på språkcentrum kan du se alla tjänster som vi lyser ut just nu, och som vi kommer att lysa ut under våren. Vi söker bland annat språkfrämjare, verksamhetsledare, avdelningschef, enhetschefer, revitaliseringsexpert, kanslisekreterare och språkvårdare.

Välkommen att söka!

Jobba på språkcentrum

Källa: Isof som har i uppdrag av regeringen att inrätta språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska. Nationella språkcentrum ska ge språkbärare i hela landet möjligheten att behålla, ta tillbaka och utveckla sitt språk – så att de nationella minoritetsspråken kan leva vidare i Sverige.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS