Under WorldPride 12 – 21 augusti visas resande/romska filmer

Under WorldPride dagarna mellan 12 och 21 augusti bjuder vi på 4 romska HBTQI+ filmer, både korta och långa, spelfilm och dokumentär. Filmerna kommer att visas under 10 dagar på Draken Film – helt gratis! Filmerna kan stremas via Draken Films hemsida och app. Länkar till filmerna kommer under nästa veckan, så håll utkik på Tehara Filmfestival Facebooksida.

Magasin DIKKO återkommer med länkar till filmerna och en intervju med arrangören för Tehara Filmfestival.

Evenemanget möjliggörs med stöd från Region Skåne och Malmö Stad.

2021 kommer att bli en sommar fylld av kamp, kärlek, glitter och glamour!

I år står Malmö Pride, tillsammans med Happy Copenhagen, värdar för WorldPride & EuroGames. Det är första gången WorldPride och Eurogames kombineras, och vi kan utlova en regnbågsfärgad fest utan like. Evenemanget, som hålls både i Malmö och Köpenhamn 12 – 22 augusti, bjuder på ett makalöst och spektakulärt program med två Prideparader, fester, musikframträdanden, Youth Pride, konst och kultur, ett gigantiskt WorldPride House och självklart mycket mer!

Årets tagline är #YouAreIncluded, och tillgänglighet och intersektionalitet står som ledstjärnor i skapandet av såväl program och festivalområden.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500