Uppdatering: Ångerfull Dusan om sin avstängning

pixaby

Pelle Nilsson HALMSTADS BK/HBK ELITFOTBOLL AB hörde av sig efter DIKKOs reportage med en uppdatering om Dusan Djurics kommentar.

Halmstads Dusan Djuric skrek ”Jävla zigenare” åt Umeås Deniz Yaldir

Ångerfull Dusan om sin avstängning och att vara tillbaka i laget

Efter att ha fällt en negativ kommentar i matchen mot Umeå FC i mitten på september har Dusan Djuric varit borta från spel i fem matcher. Till matchen på lördag är han uttagningsbar igen och han är sugen på att få spela fotboll igen.

Det har varit oerhört jobbigt för mig och min familj. Jag har mått dåligt av händelsen och att inte få vara med och spela i matcherna, menar Dusan, som i samråd med föreningen kom överens om att han inte skulle delta i den efterföljande matchen mot Akropolis IF och därefter fick en avstängning på ytterligare fyra matcher av Svenska Fotbollförbundet.

Avstängningen skedde efter att han i samband med matchen mot Umeå FC slängde en oacceptabel kommentar till en motspelare.

Jag ångrar djupt det jag har sagt och önskar att jag hade det ogjort. Därför vill jag be alla romer, spelaren Deniz Yaldir och alla andra som tagit illa vid sig, om ursäkt för mitt uttryck. Jag och föreningen är överens om att detta inte är acceptabelt, säger en nedstämd Dusan.

HBK-ordföranden Pelle Nilsson:

Vi kan aldrig acceptera ett uttryck likt detta, det är fullständigt oacceptabelt vart det än sker. Som klubb tar vi kraftfullt avstånd från detta.

Läs hela inlägget på hemsidan HÄR

Britt-Inger Hedström Lundqvist
britt-inger@dikko.nu
Blogg: Essentiellt