Tidö-avtalet har börjat trappa upp sin kraftmätning mot svenska folket

Det kan man se bland annat inom kriminalvården. Det finns förstås många som inte gillar brottslingar, eller människor med dålig impulskontroll överlag. Frågan är dock vad vi ska göra åt det? Om vi vill jobba med evidensbaserade metoder för att få brottslingar att bli en del av samhället, eller om vi ska ta ifrån dem allt för att de aldrig någonsin mer är välkomna in i gemenskapen.

Text: Sonny Carlsson
DIKKO finns på FacebookTwitter, LinkedIn och Instagram

Vad får det för konsekvenser för oss som land, när vi skapar särskilda fängelser för barn? Det görs tydligen för att stoppa gängkriminaliteten.

Det är ju en fin ambition.

Jag har aldrig varit så förtjust i gäng. De har snygga västar, men jag tycker det är lite fegt att inte varje karl kan stå för sig själv. Men hade karlarna i västar låst in barn med mänsklig kontakt endast några få timmar per dygn, då hade det blivit ett jävla liv. När staten gör det, då kallas det vård. I det fallet har staten tävlat mot de kriminella gängen i griseri, och vunnit en jordskredsseger.

Vi som har en myndighet som stoppar folk med annan etnisk bakgrund, hur och när de vill. De delar bara in en zon, och kallar den för visitationszon. Sen får de begå övergrepp mot folk, helt oemotsagda inom den zonen. Alla som går dit. En mamma med matkassar. En pensionär som vill spela på travet.

Och de som drabbas värst är de som inget har. De som redan lever i utanförskap. Nu sparkas det inte ens på den som ligger ner. Nu sparkas det allt det går på den som inte ens har något att ligga på. 

Fega jävla regering. Och ni som röstat på den. Syltryggar och råttor. Hjälp barna istället. Se till att de gamla är trygga. Ge fan i att låsa in folk så fort ni får en chans.

Ni som läst det jag skrivit innan vet att jag har gjort mina år inom kriminalvården. Jag har kostat samhället en massa pengar. Jag tror att jag önskar mer än ni att de pengarna lagts på att jag skulle fått utbildning och körkort. Jag blir fullkomligt skogstokig av att det istället ska försvåras ännu mer för barn som är som jag var. Barn vill inte ställa till det. Barn vill göra bra ifrån sig. Vissa av oss hade bara behövt lite mer tålamod.

Nu har det kommit fram att det även i Norge finns register över oss romanifolk hos polisen, som kriminella, precis som i Sverige. Jag antar att det är för att vi anses vara ett “gäng”. Det innebär att vi romanifolk i så fall omfattas av den lag som säger att misstänka gängkriminella kan häktas på obestämd tid, utan misstanke om brott. 

Sverigedemokraterna och Moderaterna kan ägna sina nästa kongresser åt att lyssna på Olle Adolphsons låt Barn är ett folk. istället för att sitta och hata på allt och alla. Annars kan de snyta sig i rövskägget. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i myndigheter, men med de lagar som stiftas nu känner jag att de inte ens är värda att få kyssa mig i arslet och äta min skit. 

Innehållet är inte tillgängligt.
Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern

redaktionen@dikko.nu

Att vara en oberoende tidning kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Magasin DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS