Boka din biljett till Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg

Foto: Evelina Rönnbäck

Nu släpps äntligen biljetter till Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg! Temat för konferensen är ”Demokrati + mänskliga rättigheter = sant!”

Säkra din plats på Mänskliga Rättighetsdagarna innan sommaren. Till och med den 8 juli får du 10% rabatt på ordinarie pris och hela 20% rabatt om du bokar en grupp på minst fem personer. Erbjudandet gäller myndigheter/företag samt ideella organisationer/lärare.

Föreningen Ordfront är huvudman till Mänskliga Rättighetsdagarna som hålls den 6-7 december på Svenska Mässan i Göteborg. Hoppas vi ses där!

Boka din biljett här redan idag. 

2021 kommer att bjuda på hela två MR-dagar; dels ett helt digitalt forum med livesändning från Uppsala Konsert & Kongress 19-21 april och sedan kommer vi till Göteborg 6-7 december!

Demokrati och mänskliga rättigheter, två begrepp som går hand i hand och där den ena krävs för att den andra ska få en full verkan. Eller är det så enkelt? Sedan några år tillbaka kan vi se en negativ trend för demokratin globalt, något som också förstärkts ytterligare av Coronapandemin. Hur kommer det sig och hur påverkar det skyddet av mänskliga rättigheter? Hur kan vi vända trenden och istället stärka demokratin lokalt, nationellt och globalt samt säkerställa att de mänskliga rättigheterna respekteras för alla alltid?

2021 firar svensk demokrati 100 år, men i realiteten är vår demokrati betydligt yngre än så. Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg kommer att uppmärksamma jubileumsåret genom att lyfta både de möjligheter och de utmaningar som demokratin utgör för uppfyllandet av allas mänskliga rättigheter.

Läs mer om temat och underteman HÄR!

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS