Vem är du som jobbar för DIKKO? – Jack

Privat bild

Magasin DIKKO har gjort en intervjuserie och frågat sin redaktion och sina närmaste medarbetare vilka de är. Under den här intervjuserien kommer ni få lära känna Britt-Inger Hedström Lundqvist, Linda Lundqvist, Curt Magnusson, Johanna Olsson, Jack Rosell, Stellan Beckman, Sonny Carlsson, Cecilia Hockum och Lillemor Holmlund.

Text: Redaktionen E-post: redaktionen@dikko.nu

Jack Rosell

Jack Rosell och bor i den fagra lilla staden Fagersta i Västmanland, Han är snart 34 år gammal och har sin dator som sin främsta hobby. Jack både bygger och spela på den. Jack har varit vår klippa under många år när det kommer till allt som handlar om hemsidan och det tekniska. Jack är också en av de personer som varit med sedan 2015.

Hur länge har du arbetat med magasin DIKKO?

– Jag har arbetat inom DIKKO och Dik Manusch på ena eller andra sättet ända sedan Dik Manusch tid.

Vad är din roll på DIKKO?

– Min roll på DIKKO just nu är som Webbansvarig och försäljningsansvarig och har därmed bland annan byggt den fina hemsida som du just nu läser på.

Hur försörjer du dig, alltså vad är ditt lönearbete?

– Mitt lönearbete idag är som stödpersonalen inom min hemkommuns LSS gruppboende. Vilket ofta fungerar bra med mitt ansvar gentemot DIKKO då jag har flexibel arbetsplats. Men i mina drömmars värld skulle jag nog ha DIKKO som huvudsyssla. Då skulle jag kunna lägga hela mitt fokus på DIKKOs online verksamheter. Det jag pratar om är den sida som du nu läser på som växer så det knakar och ständigt expanderar. Hemsidan bör få det fokus som den förtjänar

Varför anser du att DIKKO att det är viktigt att DIKKO finns eller varför väljer du att jobba med DIKKO? Vad är det bästa med DIKKO?

DIKKO har en unik möjlighet att ge människor en röst som annars allt för ofta blir ignorerad och därför aldrig blir hörda, i en värld som ständigt blir hårdare och kallare kan vi vara en motpol där vi slår för en mer inkluderande och varmare värld.
Det bästa med DIKKO är att DIKKO skrivs av och för den som behöver få en röst och är därmed ett tidning för läsaren där läsaren själv styr vad denne vill se och läsa.

Vad skulle du vilja att det skrevs mer av på DIKKO?

Jag älskar när vi får in historier utav alla dess slag av privatpersoner. För det är enligt mig där DIKKO blir en unik tidning som flexibelt formar sig efter läsaren, men vill även att vi övervakar arbetet för minoriteter mer lokalt i Sveriges kommuner.

Vem är du som jobbar för DIKKO? – Britt-Inger
Vem är du som jobbar för DIKKO? – Sonny
Vem är du som jobbar för DIKKO? – Johanna
Vem är du som jobbar för DIKKO? – Jack
Vem är du som jobbar för DIKKO? – Curt
Vem är du som jobbar för DIKKO? – Cecilia
Vem är du som jobbar för DIKKO? – Stellan

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS