Vill du skriva en artikel? Här kan du hitta HUR du kan skriva

DIKKO kollage

Vi på magasin DIKKO vill gärna ha in fler artiklar från våra målgrupper. Men ibland kan det vara svårt att veta hur man ska skriva. Därför har vi på magasin DIKKO tagit fram ett förslag på hur man kan tänka när man ska skriva. Mallen är inte ett måste utan ska mer ses som ett stöd, det viktiga är trots allt innehållet.

Källa: redaktionen

Magasin DIKKO är en tidning för minoriteten Romer och de nationella minoriteterna. Vi har mänskliga rättigheter och antirasism som våra ledord. Dessutom är alltid barnfrågor något som vi bevakar och tycker är viktiga.

Här kan du se hur du kan tänka när du skriver din artikel. När du sen är klar med din artikel skicka in den till redaktionen@dikko.nu så hjälper vi till att korrekturläsa.

Till de som behöver ger vi stöd i skrivandet. Vi förbehåller oss och att bestämma vilken kategori artikeln ska ligga under. Vi har också några etiska regler som gäller kommentarer, men som även är bra att tänka på när man skriver artiklar. Här kan du läsa reglerna.

Innehållet är inte tillgängligt.
Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
DIKKO-vill-du-skriva-artiklarLadda ner

redaktionen@dikko.nu


Att vara en oberoende tidning kostar pengar så vill du hjälpa oss med att betala vårt fika får du gärna swisha en slant till 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

Vill du annonsera eller sponsra, synas eller höras i våra media?
Kontakta oss på redaktionen@dikko.nu
eller ring 0768 44 51 61

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS