MUCF undersöker ungas psykiska ohälsa – nationella minoriteter

pixabay


Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) söker kontakt med unga (13-25 år) som upplevt psykisk ohälsa själv eller hos andra. De söker bland annat efter representanter för nationella minoriteter.

Syftet med intervjuerna är att öka deras kunskap om ungas psykiska hälsa så att deras förslag på förbättringar till regering och riksdag kan bli ännu bättre. Det kan i sin tur leda till bättre förutsättningar och stöd till unga som drabbas. Den som deltar två biobiljetter som tack.

Mer information finns HÄR 

Tillhör du de unga som tillhör en nationella minoritet och har haft psykisk ohälsa eller möter du unga i din profession? Tipsa dem gärna om möjligheten att göra sin röst hörd i en intervju med oss. Intervjun genomförs digitalt men alla svar kommer att vara anonyma. Be dem fylla i formuläret HÄR 

Syftet med intervjuerna är att vi vill öka vår kunskap om ungas psykiska hälsa så att våra förslag på förbättringar till regering och riksdag kan bli ännu bättre. Det kan i sin tur leda till bättre förutsättningar och stöd till unga som drabbas.

Redaktionen
redaktionen@dikko.nu